Autolimarski alati


Albatros Easy Dent

Uređaj za popravku oštećenja izazvanih gradom.

Albatros I-ductor

Idealan alat za skidanje svih zalepljenih delova sa karoserije bez oštećenja. Primena: Lepljeni zadnji i bočni prozori. Lajsne i nalepnice, lepkovi , git, boja, zvučna i termička izolacija skida se bez ostatka i ogrebotina. Model snage 3kw podržava alat za udubljenja od grada.

Sto za razvlačenje vozila-Panter

Karakteristike proizvoda
Tri izlaza kontrole električne pumpne stanice, vertikalno i podizanje nagiba, povlačenje i protezanje dva tornja, mogu se postići samo sa jednim daljinskim upravljanjem nezavisno, centralizovanom kontrolom. Ključ u ruci slobodna manipulacija. U potpunosti zatvorene trostruke hidraulične cevi, centralne kontrole, bez spoljne sredine.
Vertikalna samozatvarajuća klupa, fleksibilne visine od 380-1080mm. Klupa za podizanje osigurana je hidrauličnim i mehaničkim samo zaključavanjem. Jedna strana može nagnuti lift od 0-380mm, što je lako uključiti i isključiti. Ploča i kvadratna radna platforma sa pet redova kvadratnim rupama, širina klupe sastavljena velikom CNC opremom, visokom intenzitetom bez slepe taèke, brzo istezanje. Jedinstven dizajn spiralnog pokreta glavnih stezalja. Držite vilicu ravnom i okrenite stub gore ili dolje da promenite visinu. Primenjujem podešavanje vozila sa razlièitim šasijama. 0360 stepeni aspiralna i jedinstvena rotacija točkova čini da se tornjevi pomeraju stabilnim i fleksibilnim. Opšte tigrove zrake, primenjene na stezanje i fiksanje grede automobila, kamiona i SUV-a Mehanički dizajn alat za racionalizaciju, kovačnice i toplotne obrade, dug život i visok intenzitet, gotovo razmatraju sve korekciju deformacije. Koordinate opornog raznosa (PTP), najnapredniji sistem za merenje, bez prekida, zgodno radi, laserskale, trajna. Potpuno zatvorene trosmerne hidrauliène cevi, elektriène kontrole, bez uticaja na spoljne sredine, lako skidanje i instalacija.


Prikazivanje 1 do 3 (od 3 proizvoda)

0 stavki

Pridružite nam se na Facebook-u